Civilsamfundet
CBS Center for Civilsamfundsstudier

Nyheder fra CBS Center for Civilsamfundsstudier

Nyheder

Foundations in Europe - A Comparative Analysis

Den 12. juli 2017 afholdt Center for Civilsamfundsstudier i samarbejde med Carlsberg Academy en posterkonference med overskriften The Societal Significance of European Foundations. En række europæiske forskere formidlede deres resultater ved hjælp af forskningsbaserede posters udviklet til lejligheden.

Professor Anker Brink Lund, der er forskningskoordinator ved CBS Center for Civil Society Studies, præsenterede i denne forbindelse posteren: Foundations in Europe – A Comparative Analysis, der kategoriserer europæiske fonde i fire kategorier. For det første baseret på antallet af almennyttige fonde i forskellige lande. For det andet landenes giving score, der kortlægger privat filantropi i bredere forstand.  Danmark er på førstepladsen i den første kategori, men klarer sig ikke nær så flot i den anden.

Anker Brink Lund: Foundations in Europe - A Comparative Analysis