Civilsamfundet
CBS Center for Civilsamfundsstudier

Nyheder fra CBS Center for Civilsamfundsstudier

Nyheder

Civilsamfundets ABC er tilbage!

Efter lanceringen af Center for Civilsamfundsstudiers nye hjemmeside i april har en central del af sitet været fraværende: Civilsamfundets ABC. Nu er opslagsværket tilbage igen i ny og forbedret tilstand. Er du usikker på hvad civilsamfundet egentlig er? Hvordan det hænger sammen med almennytte og demokrati? Eller er du bare nysgerring på hvad øregas og X-factor egentlig har med det hele at gøre? Så smut en tur forbi Civilsamfundets ABC og bliv klogere.

Opslagsværket er baseret på bogen Civilsamfundets ABC udgivet på Møllers forlag i 2011 og består af en række essays om centrale (og mindre centrale) termer indenfor civilsamfundslingo. ABC'en er en humoristisk og let tilgængelig indgang til et felt, der ellers kan synes ufremkommeligt. God fornøjelse!