Civilsamfundet
CBS Center for Civilsamfundsstudier

Nyheder fra CBS Center for Civilsamfundsstudier

Nyheder

CfC vært for international konference: Philanthropy - Hybridity and alternative forms of organizing

I næste uge, fra den 13. til den 14. juli, vil CBS Center for Civilsamfundsstudier være vært for den ottende internationale konference for European Research Network on Philanthropy (ERNOP). Konferencen bringer forskere fra hele verden sammen for at diskutere filantropi, organisationshybrider og alternative organisationsformer. Omkring 130 forskere fra hele Europa, men også blandt andre USA, Australien, Rusland, Qatar, Sydafrika og Israel vil være samlet på Dalgas Have campus på CBS til to intense dage i filantropiens tegn.

I forbindelse med konferencen afholder CfC i samarbejde med Carlsberg Academy pre-konferencen The Societal Significance of European Foundations d. 12. juli. Pre-konferencen er tænkt som et møde mellem fondsforskere og –praktikere, og begivenheden vil være gæstet af prominente både danskere og udlændinge med interesse og ekspertise i fonde.

Vi glæder os til at være vært for dette spændende og omfattende event! Besøg www.ernop.nu for at læse mere om konferencen og ERNOP.

Ernop