Civilsamfundet
CBS Center for Civilsamfundsstudier

Forside

CBS Center for Civilsamfundsstudier

a-å om civile samfund

A-Å om civile samfund

Forfatterne har valgt en åben og nysgerrig skrivestil, der ikke argumenterer for et bestemt synspunkt, men forudsætter at læseren selv kan danne sin mening. A-Å om civile samfund diskuterer således ikke kun kerneværdier, der normalt opfattes som positive, f.eks. Civilcourage, Fællesskabelse, Høflighed og Organisering, men også ”u-civile” samfundsforhold som Bureaukrati, Jantelov, Terror og andre X-faktorer.

 

Konkurrence

Hvordan styrkes ”det civile” i moderne samfund?

Har du et godt svar på det spørgsmål, kan du vinde et eksemplar af A-Å om civile samfund, der udgives af Forlaget Samfundslitteratur.

Deltagere i konkurrencen skal blot besvare spørgsmålet ”Hvordan styrkes ”det civile” i moderne samfund?” (max. 1.000 ord) i formularen herunder eller sende svaret til kis.mpp@cbs.dk.

Alle kan deltage, og der er masser af inspiration at hente her på hjemmesiden, som løbende offentliggør de bedste bidrag og giver gratis adgang til opslagsværket Civilsamfundets ABC.

 

 

Civile Stemmer

Læs indspark fra den stadigt åbne konkurrence ‘Hvordan styrkes “det civile” i moderne samfund’, anmeldelser og andre civile stemmer.

 

“Civil society needs to be seen as a space for social, cultural and economic experimentation”
— Gibson-Graham (2003)
 
 

 

Nyheder fra Altinget

Seneste Nyheder fra Centeret